<p>Wie gaat dit jaar met carnaval voorop in de virtuele Polonaise? Het is niemand minder dan Prins Boutie Le Lion De Bouton, de mascotte van de carnavalsvereniging! Foto: Les Boutonniers</p>

Wie gaat dit jaar met carnaval voorop in de virtuele Polonaise? Het is niemand minder dan Prins Boutie Le Lion De Bouton, de mascotte van de carnavalsvereniging! Foto: Les Boutonniers

(Foto: Les Boutonniers)

Knopengeins Carnaval komt bij je thuis dit jaar

  Nieuwsflits

Montfoort / Knopengein - Helaas komend weekend geen grote Carnavalsfeesten en ook geen Grootse optocht bij Les Boutonniers in Knopengein. Voorzitter André Brugmans: “Maar wij laten het carnavalsweekend niet onopgemerkt voorbij gaan. Wij brengen het Carnavalsgevoel bij de Knopengeiners thuis. Als de mensen dan zelf zorgen dat hun huis is versierd, zij zelf verkleed zijn en er voldoende hapjes en drankjes klaar staan, dan kan iedereen meegenieten van diverse alternatieve evenementen.”

Zo verzorgt Les Boutonniers zaterdag een Carnavals Radio-uitzending bij Radio Stad Montfoort. Zaterdagavond gaat via de stream op www.knopengein-online.nl het Prijzen Circus van start, een gevarieerde spelshow met mooie prijzen. Zondagmiddag trekken de ruim 20 inzendingen van de Miniatuur Optocht vanaf 13.00 uur via internet bij iedereen in de huiskamer voorbij.

Zaterdag verzorgt Les Boutonniers van 12.00 tot 18.00 uur een Carnavals Radio-uitzending bij Radio Stad Montfoort met heel veel oude en nieuwe Carnavalsmuziek en interviews met vrienden en vriendinnen van het Knopengeinse Carnaval. Ook is er een Carnavalsquiz. De uitzending is te beluisteren op internet via www.radiostadmontfoort.nl en via FM kanaal 106.8.


Zaterdagavond gaat van 20.00 tot 00.00 uur via de stream op www.knopengein-online.nl het Prijzen Circus los, een gevarieerde spelshow met mooie prijzen en optredens van Feest DJ Bonus, Party DJ Marco en Danzany & de Feestneger. Daarnaast zijn er beelden van officiële momenten als de Sleuteloverhandiging, de uitreiking van De Knoopschat en de bekendmaking van de winnaars van de Grote Loterij.


Zondagmiddag trekken vanaf 13.00 uur de ruim 20 inzendingen van de Miniatuur Optocht via de link op www.lesboutonniers.nl in de huiskamer voorbij. Deze Grootse Kleine Optocht van onder- en boven de rivieren wordt een waar kleurenspektakel. De jury beloont de mooiste inzendingen met een prijs.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden