Digitale info-markt Wellant College druk bezocht


<p>&nbsp;Ook het Wellant College spaarde kosten noch moeite om kennismaken met de school en het onderwijs in coronatijd digitaal mogelijk te maken. Foto: PR Wellant&nbsp;</p>

 Ook het Wellant College spaarde kosten noch moeite om kennismaken met de school en het onderwijs in coronatijd digitaal mogelijk te maken. Foto: PR Wellant 

(Foto: )

Digitale info-markt Wellant College druk bezocht

  Nieuwsflits

MONTFOORT - Een nieuwe school kiezen wordt éxtra spannend als je de school niet kunt bezoeken vanwege de coronamaatregelen. Hoe weet je dan of de school bij je past?

 ”We konden voor de lockdown gelukkig nog veel leerlingen ontvangen voor kennismakingslessen”, zegt Wilma van Roomen, schoolleider van Wellant vmbo Montfoort. “Helaas hebben we geen ouders in de school kunnen ontvangen. Ook voor januari stonden lessen gepland. Deze konden ook niet doorgaan. Het is belangrijk voor een leerling om een school kiezen die bij hem of haar past. Het is daarom fijn als je de sfeer op een school kan ervaren. Om toch een goed beeld te kunnen geven van de school en ons onderwijs, hebben we een uitgebreide film gemaakt. Hierin gaat een reporter op zoek naar de antwoorden op de meest gestelde vragen over onze school. Tijdens haar zoektocht spreekt ze met leerlingen en docenten en ontdekt ze de school. De film is een groot succes; hij is al meer dan 1200 keer bekeken. Ouders en leerlingen waardeerden dit echt.”

Mede-schoolleider Nico van Brenk vult aan: “Als volgende stap hebben we een digitale informatiemarkt met virtuele tour door onze school opgezet. Ook hierop wordt erg enthousiast gereageerd. De online informatiemarkt staat nog op www.wellantmontfoort.nl. Neem gerust een kijkje en laat je verrassen.”

De inschrijving voor de school loopt tot 15 maart.

Meer berichten