<p>In oktober ondertekenden voorzitter Piet Schouten (rechts) en wethouder Herman van Wiggen de nieuwe overeenkomst voor de visrechten voor de singels. Foto: HSV Montfoort.</p>

In oktober ondertekenden voorzitter Piet Schouten (rechts) en wethouder Herman van Wiggen de nieuwe overeenkomst voor de visrechten voor de singels. Foto: HSV Montfoort.

(Foto: )

Hengelsportvereniging Montfoort verwelkomt vele nieuwe leden

  Nieuwsflits

Montfoort - Nu het mooier weer wordt en in de hoop dat er weer meer gevist mag worden, nodigt de Hengelsportvereniging Montfoort de vele nieuwe leden uit om komend seizoen een wedstrijd te komen vissen. 

De Montfoortse Hengelsport Vereniging kijkt optimistisch vooruit, ondanks een roerig coronajaar zonder de geplande viswedstrijden, de jaarlijkse jeugdvisdag en zelfs de viering van het 50-jarig jubileum. De bijzondere tijd heeft er wel toe geleid dat het ledental steeg met circa 20% tot ruim boven de 600. 
Bij veel nieuwe leden ging het om nieuwe sportvissers die ontdekten dat sportvissen een leuke buitenactiviteit is die bovendien coronaproof is, maar ook om herintreders; mensen die het sportvissen na soms wel tientallen jaren weer hebben opgepakt.
Bovendien zijn met de gemeente Montfoort nieuwe huurcontracten voor visrechten afgesloten om in alle sierwateren in de gemeente te mogen vissen. Ook zijn in het afgelopen jaar woekerende waterplanten verwijderd van behoorlijk dichtgegroeide visplekken, zodat meer ruimte is ontstaan om een hengeltje uit te gooien. Op voorhand zijn inmiddels zelfs al de nodige viswedstrijden ingepland. ‘’’Door aan wedstrijdjes mee te doen, steek je veel kennis op van enthousiaste collega-vissers, en ga je zeker meer vis vangen.’’

Alle informatie op: montfoortsehsv.mijnhengelsportvereniging.nl.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden