Ook Jaap-Jan Aarnoudse van de Jumbo Montfoort kreeg uit handen van Ben van Zutphen van de Lions bonnen voor een gratis ijsje voor alle medewerkers. (Foto: Paul van den Dungen)
Ook Jaap-Jan Aarnoudse van de Jumbo Montfoort kreeg uit handen van Ben van Zutphen van de Lions bonnen voor een gratis ijsje voor alle medewerkers. (Foto: Paul van den Dungen) (Foto: )

Gratis ijsje als bedankje voor geweldige inzet

  Nieuwsflits

Montfoort/Oudewater - De leden van Lionsclub Het Stigt zijn trots op al die mensen in Montfoort, Linschoten en Oudewater die ons dag in, dag uit van dienst zijn in supermarkten en verzorgingshuizen. 

De serviceclub heeft daarom 660 kaartjes laten drukken en die uitgereikt aan de leidinggevenden van deze groep dienstverleners. Uit handen van vice-voorzitter Ben van Zutphen van de Lionsclub kreeg Jaap-Jan Aarnoudse van de Jumbo in Montfoort de eerste 60 kaartjes voor zijn personeel uitgereikt. Daarmee kunnen zij gratis een ijsje afhalen bij Daans Droomijs in Montfoort of bij Roberto in Oudewater. Een vorige week gehouden flessenactie bij de Jumbo leverde de Lionsclub een bedrag van 174 euro op. De medewerkers van onder meer het Antoniushof, de Huisartsenpraktijk, de Wulverhorst, het Hospice in Oudewater, maar ook de supermarkten Coöp en de Jumbo zijn op deze manier bedankt voor hun geweldige inzet.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden