Foto: Hans van Oosterhoudt

Huis van Ervaring start met Afhaal- en BezorgBieb

  Nieuwsflits

Het Huis van Ervaring, mét bibliotheek, gaat van start, en wel op 5 juni. Boeken bestellen kan nu al.

Montfoort - Het Huis van Ervaring start met de AfhaalBieb, BezorgBieb, digitaal aanbod en telefonische vraagbaak. Boeken bestellen kan per direct, afhalen vanaf juni.
Per dinsdag 26 mei kunnen alle leden van de Bibliotheek Het Groene Hart in de gemeente Montfoort boeken bestellen. Bestelde boeken kunnen vanaf vrijdag 5 juni worden opgehaald in het DoeMeeHuis in Montfoort en vanaf maandag 15 juni in het DoeMeeHuis in Linschoten. De ophaalmomenten zijn in Montfoort vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en maandag van 14.00 tot 16.00 uur, in Linschoten maandag van 10.00 tot 12.00 uur en dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur.
Voor iedereen die zijn huis niet kan verlaten is er de BezorgBieb. Samen met SWOM brengt de bibliotheek bestelde boeken bij bibliotheekleden aan huis. De boeken kunnen telefonisch bij de bibliotheek worden besteld. Vervolgens worden de boeken op afspraak en volgens de richtlijnen van het RIVM bezorgd.
Boekenpakketten voor de AfhaalBieb of BezorgBieb kunnen telefonisch bij de bibliotheek of via de website van de bibliotheek worden besteld: www.bibliotheekhetgroenehart.nl en tel. 0348-418354. Ook voor alle nadere informatie.

Digitaal aanbod en telefonische vraagbaak
Daarnaast biedt de Bibliotheek aan zowel voor leden als niet-leden een breed digitaal aanbod, waarvan iedereen gebruik kan maken.
VakantieBieb: app met een mooi aanbod van e-books voor zowel leden als niet-leden van de Bibliotheek. Beschikbaar vanaf 1 juli.
LuisterBieb: app met een extra uitgebreid breed aanbod van luisterboeken voor zowel leden als niet-leden van de Bibliotheek.
Online bibliotheek: voor alle leden van de Bibliotheek, van jong tot oud, is er een breed digitaal aanbod met meer dan 28.000 e-books, 4.200 luisterboeken, digitale prentenboeken, lees- en luistertips, kennisbanken en nog veel meer.
Voor inwoners die extra hulp kunnen gebruiken bij het wegwijs worden in het digitale aanbod is er een telefonische vraagbaak bij de Bibliotheek.

Shopbox

Meer berichten