De inzittenden van een lange stoet auto's feliciteerden het kersverse bruidspaar Wim Vendrig en Kitty Vendrig-Koorenvaar hun kinderen en familieleden. (Foto: Paul van den Dungen)
De inzittenden van een lange stoet auto's feliciteerden het kersverse bruidspaar Wim Vendrig en Kitty Vendrig-Koorenvaar hun kinderen en familieleden. (Foto: Paul van den Dungen) (Foto: )

Na tien jaar eindelijk tóch getrouwd

  Nieuwsflits

Montfoort/Benschop - Ter promotie van Montfoort Trouwstad trad de 6-jarige Maud Vendrig tijdens de Jaarmarkt 2019 in de Commanderije in een onecht huwelijk met haar vader Wim. Blijkbaar smaakte dat naar meer. 

Want het was na tien jaar en de geboorte van drie kinderen dat vorige week in Benschop het echte huwelijk werd gesloten tussen vader Wim Vendrig en moeder Kitty Koorenvaar, in aanwezigheid van hun kinderen Maud, Soof en Abel, de wederzijdse ouders,een aantal familieleden en vrienden. Nadat Ike van den Pol als Bijzonder Ambtenaar van de Burgerlijke Stand het huwelijk had voltrokken, was er vanwege de coronamaatregelen geen receptie. Dat werd door de ceremoniemeesters opgelost door vrienden en bekenden van het bruidspaar vanuit een lange stoet auto's over het Boveneind NZ aan het paar voorbij te laten trekken. Hier en daar ging dat vergezeld van een bloemetje, cadeautje, fakkels en confetti. Het bleek een verrassing voor Wim en Kitty, en dat gaf deze toch al stralende lentedag een extra feestelijk tintje.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden