In het bijzijn van de directeuren Mirjam van den Bremen van Bibliotheek Het Groene Hart en Marie-José Hermans van SWOM reikte wethouder Yolan Koster de eerste tassen met boeken uit.
In het bijzijn van de directeuren Mirjam van den Bremen van Bibliotheek Het Groene Hart en Marie-José Hermans van SWOM reikte wethouder Yolan Koster de eerste tassen met boeken uit. (Foto: Gemeente Montfoort)

Feestelijk startsein voor Huis van Ervaring

  Nieuwsflits

Montfoort - Met het aansnijden van een taart en het uitreiken van de eerste tassen met boeken, gaf wethouder Yolan Koster vrijdag in het DoeMeeHuis in Montfoort het startsein voor de afhaal- en bezorgbieb van bibliotheek Het Groene Hart. Daarmee is een eerste stap gezet richting de terugkeer van de bibliotheek.

De bibliotheek is een van de partners in het nieuw te vormen Huis van Ervaring, samen met SWOM en de gemeente. Het Huis van Ervaring start met de AfhaalBieb, BezorgBieb, digitaal aanbod en een telefonische vraagbaak. Boeken bestellen kan nu al, afhalen vanaf 5 juni in het DoeMeeHuis in Montfoort en 15 juni in Linschoten. De komende tijd wordt het aanbod uitgebreid. Het Huis van Ervaring moet uiteindelijk een laagdrempelige en vrij toegankelijke plek worden voor alle inwoners om elkaar te ontmoeten en kennis te delen. Voor alle informatie over de mogelijkheden: www.bibliotheekhetgroenehart.nl.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden