Jubilaris Patrick Buys (links) krijgt oorkonde en speldje overhandigd van voorzitter Linfano
Jubilaris Patrick Buys (links) krijgt oorkonde en speldje overhandigd van voorzitter Linfano (Foto: Linfano)

Linfano zet jubilarissen in het zonnetje

  Nieuwsflits

Linschoten - Normaal gesproken wordt er tijdens het Voorjaarsconcert altijd aandacht besteed aan de jubilarissen van Muziekvereniging Linfano. 

Omdat dat dit jaar niet door kon gaan vanwege de Corona maatregelen en er voorlopig nog geen uitzicht is op een eventueel volgend concert, besloot het bestuur om de jubilarissen dit jaar op een andere manier in het zonnetje te zetten.  Een tweetal bestuursleden is bij de betreffende leden aan de deur geweest om de oorkonde, het speldje en een bos bloemen te overhandigen. De jubilarissen waren beide volkomen verrast!

Patrick Buys, trombonist bij Linfano, is dit jaar 40 jaar lid. Hij kreeg de oorkonde en het gouden speldje, op gepaste afstand, uitgereikt van voorzitter Coen van der Stelt. Hij vertelde dat Patrick een zeer trouw lid is, vrijwel elke repetitie aanwezig is en altijd meehelpt met opbouwen of afbreken na concerten. Zo stond hij met het Lustrumconcert in november nog op de ladder verlichting op te hangen terwijl het orkest op het podium al in het inspelen was. In het verleden is Patrick ook nog bestuurslid geweest. Verder haalde Van der Stelt aan dat Patrick, wat er ook gebeurt bij een straatoptreden, hij gewoon blijft doorblazen.

Ook Ineke Ros werd verrast door het bestuur voor haar 12,5 jarig lidmaatschap. Ze is op latere leeftijd begonnen met saxofoonspelen  en speelt inmiddels al geruime tijd mee in het orkest. Ze heeft ook altijd veel geregeld voor de jeugd en is een zeer enthousiast lid dat ook vaak meespeelt met extra optredens zoals Paas- en Kerstdienst in het Kruispunt en het Torenblazen op Koningsdag.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden