De nieuwe, onlangs geplaatste bewegwijzering naar de bedrijven langs de provinciale weg bij Heeswijk moet ertoe leiden dat de verkeersveiligheid sterk wordt verbeterd. (Foto: 50Plus)
De nieuwe, onlangs geplaatste bewegwijzering naar de bedrijven langs de provinciale weg bij Heeswijk moet ertoe leiden dat de verkeersveiligheid sterk wordt verbeterd. (Foto: 50Plus) (Foto: )

Betere bewegwijzering voor veiligere provinciale weg

  Nieuwsflits

Montfoort - De nieuwe, onlangs geplaatste bewegwijzering naar de bedrijven langs de provinciale weg bij Heeswijk moet ertoe leiden dat de verkeersveiligheid sterk wordt verbeterd. 

De fractie 50Plus in Provinciale Staten had de situatie aan de orde gesteld. ''Vrachtwagenchauffeurs remmen hard als ze merken dat de afslag is gemist en moeten vervolgens keren. Het is slechts aan de oplettende weggebruiker te danken dat dit tot op heden niet heeft geleid tot zware ongevallen. We zijn blij dat de borden nu eindelijk zijn geplaatst.''
De werkgroep van het Keurmerk Veilig Ondernemen van de gemeente Montfoort, bestaande uit ondernemers, politie, gemeente en brandweer, heeft in juni 2017 al vastgesteld dat de verkeersveiligheid van het bedrijventerrein Heeswijk ernstig in het geding is omdat de bedrijven op het terrein slecht vindbaar zijn omdat de bewegwijzering totaal ontbreekt.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden