Die historische bruiloft voor ‘hun’ dorp in september 2019 zullen Elise en Evert niet snel vergeten. De echte; vrijdag in Woerden, vast ook niet. (Foto: Archief Janneke Severs-Hilgeman)
Die historische bruiloft voor ‘hun’ dorp in september 2019 zullen Elise en Evert niet snel vergeten. De echte; vrijdag in Woerden, vast ook niet. (Foto: Archief Janneke Severs-Hilgeman) (Foto: )

Eerst de historische boerenbruiloft, nu de echte

  Nieuwsflits

LINSCHOTEN - Binnen het jaar twee keer trouwen met dezelfde partner is zeldzaam, maar het is wat in Linschoten geboren en getogen Elise le Noble en Evert Dijkslag vrijdag 17 juli gaan doen. 

Voor de eerste keer was het stel gestoken in historische trouwkleding tijdens de boerenbruiloft op Open Monumentendag in september 2019 in Linschoten. Een koets bracht hen naar het toen precies 100 jaar oude gemeentehuis. Het halve dorp was uitgelopen om dat te kunnen aanschouwen. Elke Linschoter die ooit een bruiloft aan de Raadhuisstraat heeft mogen aanschouwen denkt met weemoed terug aan die tijd. Daarom werd verleden jaar door Vereniging Oud-Linschoten het plan bedacht om nog een keer een bruiloft bij het gemeentehuis in scene te zetten. De ‘tweede’ bruiloft die aanstaande vrijdag zal plaatsvinden in Woerden ziet er compleet anders uit. Dan is het echt.
De compensation & benefits specialist Evert had kraamverzorgende Elise al in 2017 onder de Londense Big Ben het aanzoek gedaan. Hun officiële trouwdag stond gepland voor de zomer van 2020. Die historische bruiloft voor ‘hun’ dorp zullen ze niet snel vergeten. Maar naar de huwelijksplechtigheid in Woerden samen met de kinderen Jesse en Senna, familie en een vanwege corona beperkt aantal gasten kijken ze vol verlangen uit.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden