Tot groot genoegen van de gasten werd het rolstoelwandelen afgelopen week weer opgepakt. Richting Cattenbroek ging het deze eerste keer. (Foto: Petra van den Heuvel-van der Ven)
Tot groot genoegen van de gasten werd het rolstoelwandelen afgelopen week weer opgepakt. Richting Cattenbroek ging het deze eerste keer. (Foto: Petra van den Heuvel-van der Ven) (Foto: Petra van den Heuvel-van der Ven)

Rolstoelwandelgroep eindelijk weer op pad

  Nieuwsflits

LINSCHOTEN - Eindelijk werd er weer gewandeld door de rolstoelwandelgroep. 

Tot groot genoegen van de gasten werd de draad afgelopen week weer opgepakt, want na de uitgebreide servicebeurt van het wagenpark in februari en een instructiemiddag voor de vrijwilligers in maart kwam de lockdown. Deelname aan de avondvierdaagse ging niet door en ondanks prima weer bleven de rolstoelen ongebruikt in de schuur, dus moesten eerst de banden worden opgepompt. Een veiligheidspakket aan mondkapjes, handschoenen, handgel, spray met tissues ging mee richting Cattenbroek. Op het overdekte terras van de familie Van den Berg werden de gasten verwend met koffie, thee en zelfgebakken cake en koekjes. In de tuin genoot men van de bloemen en het kleinvee. Bij vertrek kregen de gasten een mooi boeketje hortensia's mee. Ook meedoen, als gast of duwer? Bel Petra van den Heuvel-van der Ven, tel. 0348-420967.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden