Vrijwilligers van De Zonnebloem afdeling Montfoort/Linschoten pakken de bakjes met kersen in, bestemd voor de gasten van De Zonnebloem. (Foto: Paul van den Dungen)
Vrijwilligers van De Zonnebloem afdeling Montfoort/Linschoten pakken de bakjes met kersen in, bestemd voor de gasten van De Zonnebloem. (Foto: Paul van den Dungen) (Foto: C) Paul van den Dungen Fotografie Woerden 06-26072660 fotopaul@ziggo.nl)

Pondje heerlijke kersen voor gasten De Zonnebloem

  Nieuwsflits

Montfoort - Vorige week waren zes vrijwilligers van De Zonnebloem, afdeling Montfoort/Linschoten, druk doende bij Plattelandswinkel Vlooswijk met het inpakken van 120 bakjes kersen. 

Elke bakje van een pond werd keurig in cellofaan ingepakt met een strikje erom en een kaartje eraan. De kersen waren een gift van De Zonnebloem en tevens een contactmoment voor al hun gasten die de afgelopen maanden tijdens de coronacrisis met veel minder activiteiten werden geconfronteerd. De kersen werden gesponsord door Kees en Ad Vlooswijk van de gelijknamige Plattelandswinkel. Regina was de naam van deze mooie donkerrode, zoete en vlezige kers. Vanaf 14.00 uur reden tal van vrijwilligers af en aan om de kersen op te halen en bij zo'n 120 gasten te bezorgen. Voor heel veel Zonnebloemgasten een dankbare en welkome verrassing. De slogan 'Er kan zoveel meer dan je denkt' liet zich ook deze woensdag weer gelden.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden