De sportdag van de Stichting WegWijs Montfoort/Linschoten werd samen met de Yellow Bellies georganiseerd op de velden van Montfoort SV'19. (Foto: Paul van den Dungen)
De sportdag van de Stichting WegWijs Montfoort/Linschoten werd samen met de Yellow Bellies georganiseerd op de velden van Montfoort SV'19. (Foto: Paul van den Dungen) (Foto: C) Paul van den Dungen Fotografie Woerden 06-26072660 fotopaul@ziggo.nl)

Sportdag met WegWijs druk bezocht

  Nieuwsflits

Montfoort - Stichting WegWijs Montfoort/Linschoten organiseert ieder jaar een activiteit waaraan de inwoners, al dan niet met een andere nationaliteit, mee kunnen doen. Dit jaar werd dat een sportdag voor de kinderen op de velden bij Montfoort SV'19. WegWijs zou eerst met de kinderen naar Toverland gaan, maar in de bus mochten wel de kinderen, maar niet de ouders plaatsnemen, dus dat uitstapje ging niet door.
De Yellow Bellies organiseerden de sportdag samen met de buurtsportcoach. Negen vrijwilligers begeleidden de vijftig kinderen en volwassenen. Iedereen heeft lang binnen gezeten en ook de ouders waren daardoor blij elkaar weer te kunnen ontmoeten.
Ooit begonnen met de Hap-Snap maaltijden kent WegWijs inmiddels een vrouwen-taalgroep, mannen-taalgroep, de leer- en spelmiddagen en huiswerkbegeleiding. Op verschillende dagen organiseren de vrijwilligers van Vluchtelingenwerk Nederland zowel in Montfoort als Linschoten activiteiten om mensen met elkaar in contact te brengen.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden