Foto:

Goedkoop naar de film in IJsselsteins Fulcotheater

  Nieuwsflits

Montfoort / Oudewater / IJsselstein - Het grondig vernieuwde Fulcotheater in IJsselstein nodigt ook inwoners van Montfoort, Oudewater en omgeving uit om de heropening mee te vieren. Na een periode van onrust, door corona, maar ook door bestuurlijke en organisatorische complicaties, heropent het theater feestelijk met een ‘coronaproof’ 1,5 meter bioscoop-actie, met sterk verlaagde toegangsprijzen, want 1,5 meter = 1,5 euro.


Vanaf maandag 17 augustus draaien in de bioscoop aan de Overtoom drie keer per dag films voor jong en oud: om 11.00, 14.00 en 16.30 uur. Te zien zijn Spike en de Magische Steen en De Beentjes van Sint-Hildegard. Een bioscoopkaartje kost gedurende twee weken slechts 1,50 euro. Reserveren kan alleen telefonisch via 030-6884230 en is mogelijk vanaf woensdag 12 augustus. Info op www.fulcotheater.nl.

Met veel enthousiasme zijn medewerkers en het nieuwe bestuur de afgelopen weken aan de slag gegaan om Fulcotheater binnen de geldende coronaregels klaar te maken voor de heropening. Daarbij zijn direct - zo veel mogelijk met lokale leveranciers - een aantal vernieuwingen doorgevoerd. En er volgen nog flink wat vernieuwingen en herstelwerkzaamheden in de periode tot eind september. De medewerkers krijgen nieuwe kleding, de theaterbelichting, theaterdoeken en bioscoopapparatuur worden vervangen en een deel van de wanden en de vloer zijn opgefrist. En ook het oude dak van het theater gaat eraf en wordt vernieuwd. 

Er is inmiddels van alles aan gedaan om het Fulcotheater zo coronaveilig mogelijk te maken. Zo zijn er aparte looproutes gemaakt voor de zalenverhuur, de bioscoop en het theater. Daarvoor is ook de nooduitgang annex achteringang aangepast zodat deze als in- én uitgang kan fungeren. De luchtventilatie is gecertificeerd en voldoet aan de RIVM-normen. Ook in het gebouw zelf is alles helder aangegeven.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden