Megawinst v.v. MSV'19

  Sport

Drie punten en maar liefst 9 doelpunten hield MSV’19 over aan het duel met AS’80, Almere. Met deze pupillen-uitslag kon de Montfoortse formatie tevreden terugkijken op de wedstrijd tegen de hekkensluiter. Een uitslag, die voornamelijk gestalte kreeg in de tweede helft. Het eerste gedeelte van de wedstrijd kenmerkte zich voornamelijk met al dan niet geveinsde blessures bij de tegenstander, waardoor het spel zich uiterst traag en voor de toeschouwers nogal slaapverwekkend voortbewoog.

Vooral het eerste kwartier bleek MSV’19 niet bij machte om de bal te controleren en daarmee het spel naar zich toe te trekken, waardoor thuisclub AS’80 nogal gemakkelijk op de been bleef.

Na deze eerste fase pakte MSV’19 echter steeds meer het initiatief, wat uiteindelijk in de twintigste minuut een voorsprong van 0-1 opleverde, toen Jort van Geffen voor de Montfoorters een verdedigingsfout van de thuisclub genadeloos wist af te straffen. Hieraan voorafgaand scoorde MSV’19 al tweemaal (van Geffen en Robin Stokman), maar werden beide scores al dan niet terecht afgekeurd wegens buitenspel.

Vóór de rust werd er niet meer gescoord. Na de thee des te meer, eerst was opnieuw van Geffen succesvol toen deze van zijn tegenstander wegdraaide en de 0-2 op het bord bracht, daarna leverde teamgenoot Wouter Scholman een prima doelpunt, waarbij deze twee tegenstanders het bos instuurde en de doelman het nakijken gaf: 0-3.

De doelpuntenmachine kwam pas echt op gang nadat Wouter Scholman met een voorzet ploeggenoot van Geffen bediende en deze met zijn derde van deze middag de 0-4 binnentikte, waarna trainer Dennis Sluijk met een dubbelwissel de A-junioren Sander Stokman en Junior Kolfschoten binnen de lijnen bracht.

De beide A-junioren deden meteen van zich spreken, een voorzet van Junior Kolfschoten werd binnengeschoten door Sander Stokman: 0-5.

Al snel daarna werd een prima voorzet van de zeer actieve en prima invallende Junior Kolfschoten door de oudere broer van Sander, Robin Stokman in het doel gewerkt: 0-6.

Bij een corner had Sander Stokman vervolgens opnieuw succes met een inzet: 0-7.

In de slotfase van de wedstrijd bezorgde Sander Stokman de bal slim bij Jort van Geffen die met een intikkertje de 0-8 scoorde en kon de Montfoortse spits met zijn vijfde goal deze middag de score vlak voor het eindsignaal van een prima leidende scheidsrechter Erdogan op 0-9 zetten, daarmee een voorzet van Junior Kolfschoten promoverend tot een doelpunt.

0-1: Jort van Geffen

0-2: Jort van Geffen

0-3: Wouter Scholman

0-4: Jort van Geffen

0-5: Sander Stokman

0-6: Robin Stokman

0-7: Sander Stokman

0-8: Jort van Geffen

0-9: Jort van Geffen

Meer berichten