Foto: HC De Lange Linschoten

Mooi deelnemersveld tijdens eerste dressuurwedstrijd van dit jaar

  Sport

Zaterdag 2 februari werd de eerste FNRS dressuurwedstrijd van dit jaar gereden bij Hippisch Centrum De Lange Linschoten. Ondanks het druilige weer was er een mooi deelnemersveld.

In de F2 verschenen 3 enthousiaste deelnemers. De eerste plaats, met 221 punten, was voor Sara Donk en Dios. Sofie Trijssenaar (foto) en Pipo werden keurig tweede met 219 punten op de voet gevold door Pipa Haveman en Mexico. Die reden 218 punten bij elkaar. Anne Heuff stuurde Cisco keurige de baan door en dit werd door de jury beloond met 206 punten in de F3.
In de klasse F4 reed Noa Hopman op Vrouwke die een derde plaats wist te bemachtigen met met 210 punten. Met 212 punten werd Liselotte Trijssenaar met Share tweede en Guusje van Meerendonk op Mexico, die voor haar proef 220 punten kreeg, werd eerste. De F5 was voor de zusjes van de Berg die beide hun handen vol hadden aan pony Boy. Uiteindelijk werd Suze eerste met 205 punten en Lin tweede met 203 punten. Het deelnemersveld in de F6 bestond uit Ramona Voorhof op Share die een eerste plek behaalde met 214 punten. Jytta van de Haselkamp werd tweede en kreeg voor haar proef op Boy 206 punten. Linda Kasbergen en Kayleigh Veerman kwamen uit in de klasse F7. Linda en Aprad kregen van de jury 208 punten voor hun proef. De eerste plaats was voor Kayleigh met Veertje, zij reden een prachtige proef wat ook gewaardeerd werd met 227 punten.

Shopbox

Meer berichten