Driemaal rood voor vv Montfoort en zeven goals tegen

  Sport

Montfoort - Vooraf waren de verwachtingen hoog aan Montfoortse kant, maar op bezoek bij koploper Sportlust liep het compleet anders dan verwacht. Montfoort kreeg met een 7-0 nederlaag een flink pak slaag en drie rode kaarten. 

Na 5 minuten lag de 1-0 al in het netje door te afwachtend ingrijpen aan Montfoortse kant. Ondanks deze tegenslag rechtte Montfoort de rug en ging er vol tegenaan en wist op hoog tempo Sportlust terug te dringen. Het onheil diende zich aan toen Bilal Laoikili in de 25e minuur rood zag na een opstootje op het middenveld. Direct daarna werd het 2-0. Toen ook Nicky Besamusca in een duel om de bal in mocht rukken met een rode kaart en het 3-0 werd voor Sportlust uit een strafschop werd het nog uitzichtlozer. Tot overmaat van ramp scoorde Sportlust op slag van rust uit opnieuw een strafschop de 4-0 en Don Mimpen kon naar de kant met tweemaal geel wegens commentaar op de leiding. 
In de tweede helft deed Sportlust het rustig aan, waardoor de uitslag niet pijnlijker uitviel dan 7-0. 
Montfoort staat nu met 4 ploegen op de derde plaats op 25 punten. Komende zaterdag komt Nieuw Lekkerland naar Montfoort.

Shopbox

Meer berichten