Foto:

Zeer geslaagde dressuur

  Sport

Zaterdag 23 maart was alweer de tweede dressuur wedstrijd van dit jaar op Hippisch Centrum de Lange Linschoten. Enthousiaste deelnemers waren er al vroeg bij om de paarden en pony's gereed te maken. Ook waren er veel fans mee om iedereen aan te moedigen.

In de klasse F1 kreeg Olivia de Voogt op Peer een prachtige score van 226 punten. Denni Graveland reed samen met Boy in de F2 een keurige proef en kreeg hiervoor 216 punten van de jury. De F3 was goed bezet met enthousiast ruiters. Favoriet Boy liet zien dat hij graag voor de winst gaat en behaalde met Jackie Vonk 212 punten. Dit was goed voor de eerste plek. Op de voet gevolgd door Pippa Haveman op Dios met 211 punten. De derde plek ook met Dios, was voor Sofie Trijssenaar die 209 punten voor haar proef kreeg.

In de F4 had Liselotte Trijssenaar deze keer voor Arpad gekozen. Dit leverde haar een eerste plek op met 219 punten. De tweede plaats was, met 215 punten voor Kim Vergeer op Share. Sophie van Dam bemachtigde op Arpad de derde plaats die 214 punten van de jury kreeg.

In de F5 ging de strijd tussen de zusjes Lin en Suze van de Berg en Guusje van Meerendonk. Met een minimaal verschil was Lin uiteindelijk samen met Zorro de winnaar. Zij kregen 212 punten voor hun proef. Suze van de Berg op Boy werd tweede met 212 punten. Met 210 punten werd Guusje op Mexico derde.

Jytta van de Hasselkamp kwam als enigste uit in de klasse F6 op Boy en kreeg 217 punten voor haar proef.

De keurig verzorgde combinatie Linda Kasbergen en Toon kregen voor hun proef in de F7 224 punten.

Suze Kuis reed een nette proef met Share en wist zo 211 punten te behalen in de F8.

Enkele ruiters reden vandaag ook een KNHS B proef. Sophia de Voogt verscheen met haar nieuwe pony, Appel aan de start. Zij reed gelijk een prachtige proef en kreeg 188 punten. Wat haar de eerste plaats op leverde. Tweede met 162,5 punten, werd Elodie Vervloedt, die haar handen vol had aan de vlugge Bambi.

Linda Rietveld op Share reed bij de paarden 180,5 punten bij elkaar.

Zaterdag 25 mei is de volgende FNRS wedstrijd.

Verstuurd vanaf mijn iPhone

Shopbox

Meer berichten