Badmintonners Luck Raeck op dreef

  Sport

Vrijdagavond speelde Luck Raeck een thuiswedstrijd tegen The Backhands uit Ermelo.

De tegenstanders waren onbekend en dat maakt het altijd extra spannend.

Vanaf het begin ging het goed voor de thuisploeg. Leon Lejeune en Clemens Peeters speelden de heren dubbel.

De eerste set ging ze behoorlijk makkelijk (21-11) af, maar de 2e set kwam de tegenpartij goed terug. Met een set stand van 21-19 trokken Leon en Clemens deze toch naar zich toe.

Bij de damesdubbel gebeurde precies het omgekeerde. Judy Aertsen en Marike Huckriede speelden een spannende eerste set die ze met 21-19 naar zich toetrokken.

In de tweede set ging het een stuk makkelijker en speelden ze erg goed samen. Het werd 21-7. Daarmee stond het na de dubbels 2-0 voor Luck Raeck.

Daarna werden de 4 enkelwedstrijden gespeeld. Leon had de eerste set goede tegenstand, maar won wel met 21-17. In de tweede set was Leon toch echt beter en won deze met 21-6.

Clemens had geen moeite met zijn tegenstander en won makkelijk in 2 sets (21-6 en 21-8).

Bij de dames was de tegenstandster van Judy in de eerste set de weg een beetje kwijt. Zij maakte veel fouten en mede daardoor won Judy makkelijk met 21-5. In de tweede set kwam de tegenstandster goed terug en werd het een prachtige wedstrijd met mooie rally's. Maar ook nu was Judy beter en zij won deze set met 21-18.

De laatste enkelwedstrijd werd gespeeld door Marike. Het was een mooie wedstrijd, met af en toe goede rally's maar Marike kwam geen moment in de problemen en won makkelijk met 21-10 en 21-12.

Als laatste werden de 2 dubbels gespeeld. Judy en Leon speelden samen en waren heel snel klaar in 2 sets (21-12 en 21-6). Clemens en Marike deden er iets langer over. De sterke heer van de tegenstander deed goed zijn best, maar ook hier was Luck Raeck de betere partij met 21-11 en 21-13.

Uiteindelijk dus een klinkende 8-0 overwinning!!

Shopbox

Meer berichten