Alle cursisten van Bridgeclub Montfoort hebben de eindstreep gehaald en kregen aan het eind hun certificaat uitgereikt. (Foto: Wob Scholtens)
Alle cursisten van Bridgeclub Montfoort hebben de eindstreep gehaald en kregen aan het eind hun certificaat uitgereikt. (Foto: Wob Scholtens) (Foto: Wob Scholtens)

Bridgecursus Montfoort glansrijk afgesloten

  Sport

Afgelopen winter hebben dertien nieuwe bridgers in Montfoort een beginnerscursus gevolgd. Onder de enthousiaste leiding van de docent hebben zij het spel leren spelen. Alle cursisten hebben de eindstreep bereikt.

Montfoort - Op de lesavonden is al direct op de eerste avond begonnen met spelen en kwamen de talenten al snel boven drijven. Thuis hebben zij ook met de speciale software kunnen oefenen en natuurlijk waren zij ook op de plaatselijke bridgeclub welkom om alvast de sfeer te proeven van de wekelijkse bridgeavond. Op 15 april was de laatste lesavond en werden de certificaten uitgereikt. Dat de cursisten bridgen een boeiend spel vinden, blijkt wel uit het feit dat het merendeel lid is geworden van Bridgeclub Montfoort om na de zomer wekelijks te kunnen bridgen. Na het uitreiken van de certificaten is er een echte bridgedrive gespeeld die glansrijk gewonnen is door Hannie Westveer en Ria Streng.

Zomerdrives

In de maanden juni tot en met augustus is het voor elke bridgeliefhebber weer mogelijk om deel te nemen aan de zogenaamde zomerdrives, elke woensdag in het St Joseph. Aanmelden hiervoor kan op de avond zelf tot 19.45 uur.

Shopbox

Meer berichten