MSV'19 verslaat Blijdorp in moeizame pot voetbal

  Sport


De laatste uitwedstrijd van het seizoen 2018-2019 wist v.v. MSV19 winnend af te sluiten. In Rotterdam konden de Montfoorters het lokale Blijdorp onder zich houden, al moet genoteerd worden dat het een moeizame pot voetbal was.

Thuisclub Blijdorp had al vroeg in de wedstrijd op voorsprong kunnen komen toen de MSV verdediging na 1 minuut spel stond te schutteren. De geboden kans was echter niet besteed aan de Blijdorp-spits, die het presteerde om de bal naast een leeg doel te prikken. Blijdorp kon dit foutje na 20 minuten wedstrijd alsnog goed maken: 1-0.
Op slag van rust kwam MSV19 op gelijke hoogte, doelpunt Timo Bakker, die daarmee een prima eigen loop-actie vanaf het middenveld, eindigend in een kaats, af kon ronden.
In de tweede helft, die opnieuw begon met een enorme kans voor de thuisclub, maar waarbij doelman Oostrom de baas over de situatie bleef, kon MSV-spits Jort van Geffen halverwege de speeltijd zijn ploeg een voorsprong bezorgen, 1-2. Een voorsprong die in het verdere verloop van de wedstrijd niet meer in gevaar kwam. In de slotfase regende het kansen voor MSV19, maar werd er niet meer gescoord.


Met hartelijke groet,
Hans Kolfschoten
MSV19
06-19500977

Shopbox

Meer berichten