Verzorger Remco Verschut (links) tekent een contract voor 2 jaar als verzorger bij FC Oudewater. Rechts Voetbaltechnisch bestuurslid Gijs Kautz.
Verzorger Remco Verschut (links) tekent een contract voor 2 jaar als verzorger bij FC Oudewater. Rechts Voetbaltechnisch bestuurslid Gijs Kautz. (Foto: PR FC Oudewater)

FC Oudewater en Fysiotherapie M&W verlengen samenwerking

  Sport

Oudewater - Fysiotherapie Mastwijk & Wagemakers en FC Oudewater hebben overeenstemming bereikt over het verlengen van de succesvolle samenwerking tussen beide partijen voor het komende seizoen. Voor Fysiotherapie Mastwijk & Wagemakers gaat deze actieve verbintenis met FC Oudewater daarmee het vierde jaar in.

Vanaf het seizoen 2019-2020 zal de fysiopraktijk wederom zorgdragen voor de behandelingen en revalidatie van spelers bij zowel de A-selectie als de jeugd. Daarnaast is de samenwerking ook flink uitgebreid. Fysiotherapie Mastwijk & Wagemakers zal vanaf komend seizoen ook zorgdragen voor de juiste kennis, krachttrainingen en performance-, fitheids- en fysieke testen en -metingen van de A-selectie. Want blessures voorkomen is minstens zo belangrijk als het behandelen ervan.

Bij blessures wordt de expertise en ervaring van de praktijk ingezet om de behandeling en revalidatie in goede banen te leiden en kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel. Door constante bijscholing, congresbezoeken en samenwerkingen met partijen zoals het Medisch Centrum Annatommie in Utrecht blijven de fysiotherapeuten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor kan FC Oudewater haar spelers een hoge kwaliteit aan zorg bieden.

Wilton Wagemakers over de samenwerking: "Wij hebben als praktijk al jaren een warme band met de vereniging en we zijn blij met de hernieuwde en intensere samenwerking. Wij geloven dat deze samenwerking voor zowel de vereniging als onze praktijk pure winst is." Niels Mastwijk vult aan en kijkt uit naar de vernieuwingen maar benadrukt ook dat de praktijk er voor de hele vereniging wil zijn: "Aanwezigheid en zichtbaarheid zullen de twee grootste factoren tot succes worden in het aankomende seizoen."

Voetbaltechnisch bestuurslid, Gijs Kautz: "We zijn erg blij met het verlengen van de samenwerking met Fysiotherapie Mastwijk & Wagemakers. Niet allleen de expertise die zij in huis hebben is voor ons een zeer waardevolle toevoeging, maar ook de combinatie met de inzet van onze verzorger voor de selectie is altijd erg waardevol. Met Remco Verschut als fysiotherapeut in opleiding willen we ook weer een inloopspreekuur organiseren, zodat de hele vereniging winst kan halen met dit samenwerkingsverband."

Verzorger Remco Verschut (links) tekent een contract voor 2 jaar als verzorger bij FC Oudewater. Rechts Voetbaltechnisch bestuurslid Gijs Kautz.

Shopbox

Meer berichten