Montfoort SV'19 verliest van doeltreffender LRC

  Sport

Montfoort - Zaterdag 5 oktober mocht Montfoort SV'19 op bezoek bij LRC in Leerdam. En keerde terug met een 2-0 nederlaag.

Veel Montfoortenaren wisten de weg naar Leerdam te vinden waardoor het gezellig druk was langs de lijn.
Trainer Bart Schreuder moest door meerdere blessures een aantal wijzigingen aanbrengen aan de basis elf,
maar kon desalniettemin een sterk team het veld inbrengen.

LRC was met twee overwinningen sterk aan de competitie begonnen en was dus een geduchte tegenstander. Echter nam Montfoort SV'19 met goed veldspel in de eerste helft het spel stevig in handen. Ondanks dat de Montfoortenaren meerdere kansjes creëerden kwam het ook goed weg
met een bal op de eigen lat na een vlijmscherpe counter van LRC. Er werd een ruststand van 0-0 bereikt waar Montfoort wellicht recht op meer had gehad.

In de tweede helft een scherper LRC dat zich besefte dat op de manier van spelen in de eerste helft geen eer te behalen was. De paars witte mannen gingen dan ook feller de duels in en kwam hier ook vaker winnend uit. Montfoort SV'19 bleef de sterkere ploeg maar moest in de 55ste minuut toch een doelpunt toestaan. Een schitterend genomen vrije trap belande onhoudbaar tegen de touwen.
De Montfoortenaren kregen hierop enkele grote mogelijkheden, maar vaak wist LRC er op het laatste moment net een voetje tussen te steken. De keeper van LRC had een dag die hij waarschijnlijk niet vaak meer mee zal maken. Hij wist elke bal uit zijn doel te houden soms zelfs tot zijn eigen verbazing
als er van dichtbij tegen hem aangeschoten werd.
Als je zelf de kansen mist valt de goal vaak aan de andere kant en dat gebeurde ook nu. In de 69ste minuut een mooi schot dat de goal indraaide en zodoende de 2-0 op het scorebord kwam. Montfoort SV'19 gaf nog eens alles om de aansluiting te vinden maar het geloof zakte langzaam weg.
De teleurstelling was na afloop groot na het verlies tegen een ploeg die zeker niet beter is dan Montfoort SV'19. LRC was zeer efficiënt en scoort vrij gemakkelijk.

Komende zaterdag 12 oktober een thuiswedstrijd.
Promovendus Terneuzense Boys komt op bezoek in Montfoort.
De wedstrijd begint om 14:30 uur.

Shopbox

Meer berichten