Met een champagne-douche aan het eind van de wedstrijd voor coach Dick van der Woude, sloten de Green Hearts een topseizoen af. (Foto: Green Hearts)
Met een champagne-douche aan het eind van de wedstrijd voor coach Dick van der Woude, sloten de Green Hearts een topseizoen af. (Foto: Green Hearts) (Foto: Green Hearts)

Kampioenschap voor honkballers Green Hearts

  Sport

De heren van honkbalvereniging Green Hearts zijn zondag kampioen geworden in de KNBSB Honkbal vierde klasse, poule I. De honkballers versloegen in een thuiswedstrijd rivaal Panters uit Tiel knap met 9-1.

Linschoten - Met 32 punten uit 17 wedstrijden zijn de Green Hearts niet meer in te halen dankzij een uitstekend seizoen, waarin slechts 1 wedstrijd werd verloren. Tegen de nummer 2 Panters uit Tiel moest het zondag gebeuren. De Green Hearts begonnen scherp aan slag en nadat het eerste punt binnen was, sloeg teamcaptain Roy Slagter vlak daarna een monster van een homerun: 4 punten in de eerste inning. De heren gaven de voorsprong niet meer uit handen dankzij uitstekende pitching van werper Joan Veendal en scherp veldwerk met een top vangbal door Xander Den Dulk.
Met een champagne-douche aan het eind van de wedstrijd voor coach Dick van der Woude, sloten de Green Hearts een topseizoen af. Ze stromen vol vertrouwen door naar de derde klasse in 2020.
Green Hearts is de honkbal- en softbalvereniging van Woerden en Montfoort en is gevestigd in Linschoten. 's Zomers trainen en spelen de honkballers op hun onlangs vernieuwde veld op Rapijnen. In de winter trainen ze in Woerden.

——————

Noot voor de redactie: nadere inlichtingen via Mathieu Andriessen, 06 30176541

https://www.knbsb.nl/nl/competitie/competities/Honkbal/4051/4e-klasse/poule-i/#standen

www.greenhearts.nl

https://www.instagram.com/greenheartsnl/

<8e3595b7-fb02-44dd-beaa-bf780b56633d.jpeg>

Shopbox

Meer berichten