Foto: Martin Kolfschoten

Oud ijzerinzamelingsactie Ons Genoegen Montfoort

  Verenigingen

De schuren en de zolders kunnen weer opgeruimd worden want op zaterdag 7 april organiseert Muziekvereniging Ons Genoegen weer een grote oud ijzer inzamelingsactie. Deze actie welke 2x per jaar wordt georganiseerd levert direct geld op voor Ons Genoegen en wordt gebruikt om nieuwe instrumenten aan te kunnen schaffen. Oud ijzer veranderd dus op deze manier in mooie nieuwe instrumenten!

Rob Den Houdijker van Den Houdijker Sloopwerken & Metaalhandel uit Montfoort zal een grote container plaatsen op het Pastoor Spaanplein. Vanaf 9:00 uur tot 13:30 uur kan iedereen hier zijn ijzer inleveren. Te denken valt aan ijzer plaatmateriaal en oude machines maar ook fietsen, brommers, grasmaaiers, hekwerken, archiefkasten enz.

Niet alleen ijzer is welkom, computers, beeldschermen, televisies, wasmachines, drogers en vaatwasmachines ook. Eigenlijk heeft elk soort elektrisch apparaat en metaal waarde, door de stijgende vraag naar grondstoffen is het belangrijk dat we steeds meer gaan recyclen, aldus Rob den Houdijker. Goed voor het milieu en goed voor de vereniging. De apparatuur hoeft niet meer te werken. Koelkasten en vriezers mogen ivm gassen helaas niet in de container!

Naast inleveren op het Pastoor Spaanplein binnen Montfoort en Linschoten komen we het ook graag bij u ophalen, tussen 09:00 uur en 13:30 uur rijden we aan bij mensen die zich vooraf hebben opgegeven door even te bellen met Jan de Koning: 0348 419209. Twijfelt u of uw “afval” ook in de container kan, bel dan ook gerust!

www.onsgenoegen-montfoort.nl

Shopbox

Meer berichten