Klimmen, van de kabelbaan of gewoon buiten ravotten: bij Scouting doe je iedere week uitdagende activiteiten!
Klimmen, van de kabelbaan of gewoon buiten ravotten: bij Scouting doe je iedere week uitdagende activiteiten! (Foto: Lars Vermeij - Scouting Jorisgroep Oudewater)

Na de zomervakantie op Scouting? Dit is het moment!

  Verenigingen

Oudewater - De zomervakantie staat al bijna voor de deur en dat maakt dit hét moment om je aan te melden bij Scouting Jorisgroep Oudewater! Iedereen die zich nu aanmeldt, kan na de zomervakantie drie keer gratis kijken en meedoen. Daarna kan je besluiten om echt lid te worden. Wacht niet te lang, want sommige leeftijdsgroepen hebben een wachtlijst.

Scouting is al jaren een begrip in Oudewater en steeds meer kinderen willen op Scouting. Er op tijd bij zijn is dus van belang! Iedere week beleef je uitdagende avonturen, al vanaf dat je 5 jaar bent. Samen met je nieuwe vrienden doe je super gave dingen waar je ook nog eens wat van leert. Wat dacht je van lasergamen, vlot varen en op kamp gaan? Maar ook activiteiten als sport, theater, creativiteit of gewoon een tof spel staan op het programma.

Aanmelden kan eenvoudig via de website: www.jorisgroepoudewater.nl. Op de website vind je ook meer informatie over de verschillende leeftijdsgroepen, draaidagen en tijden.

Shopbox

Meer berichten