De eerste exemplaren zijn uitgereikt; een fraai boekwerk dat zeker thuis hoort in de boekenkast van iedere MSV-er. (Foto: Paul van den Dungen)
De eerste exemplaren zijn uitgereikt; een fraai boekwerk dat zeker thuis hoort in de boekenkast van iedere MSV-er. (Foto: Paul van den Dungen) (Foto: )

Jubileumboek geeft kijkje in het 100-jarige MSV'19

  Verenigingen

Tijdens het zaterdag gehouden Reünie Toernooi zijn ook de eerste exemplaren van het jubileumboek "MSV'19 100 jaar in de Montfoortse samenleving" uitgereikt.

Montfoort - Het zijn Cor Verkleij en Frans van Vliet die heel wat uurtjes in het samenstellen van dit naslagwerk hebben gestoken. Nog los van het verzamelen en sorteren van het beschikbare fotomateriaal moest er ook nog de nodige research worden gedaan. Met een eveneens grote artistieke bijdrage van Angelique van der Horst is hier een fraai boekwerk ontstaan dat zeker thuis hoort in de boekenkast van iedere MSV-er.
De eerste exemplaren werden vervolgens uitgereikt aan Kees Kooijman, Gerard van den Berg en Ad Vendrig. Ook een woord van dank en bloemen voor Angelique, die ook inmiddels ook al het logo voor het nieuwe Montfoort SV '19 heeft ontworpen. In het boek een mooi historisch overzicht en de verhalen de mensen in en achter de schermen van deze amateurvereniging, die niet meer is weg te denken uit de Montfoortse samenleving. Vanaf het nieuwe voetbalseizoen gaat MSV'19 samen verder met Voetbalvereniging Montfoort onder de nieuwe naam Montfoort SV '19. Het begin van een nieuwe club met over 100 jaar een nieuw jubileumboek.

Shopbox

Meer berichten