Boon’s Markt half jaar lang de ‘beste van Nederland’

  Zakelijk

Boon's Markt, de jongste supermarktketen van Nederland met ook een vestiging in Linschoten, is door onderzoekbureau GfK uitgeroepen tot de beste van Nederland.

Linschoten - Tweemaal per jaar houdt marktonderzoeker GfK dit uitgebreide onderzoek onder klanten van verschillende supermarkten, in de zomer - het Zomerrapport - en aan het einde van het jaar - het Kerstrapport. De supermarkten worden op verschillende onderdelen beoordeeld. Klanten vinden Boon's Markt de beste supermarkt op het gebied van aanbiedingen, versafdelingen, breedte assortiment, winkelgemak en winkeluitstraling. Boon's Markt deed voor de derde keer mee aan het onderzoek en klom in die periode met stip in de top 10. Voor de Kerst werd commercieel directeur Willem Boon uitgenodigd door de directeur van GfK, Joop Holla, voor een belangrijke bijeenkomst in de Boon's Markt in Barendrecht. Daar ontving Willem de trofee en mag Boon's Markt zich een half jaar de beste supermarkt van Nederland noemen. Gemiddeld kwam Boon’s Markt uit op een rapportcijfer van 8,02. ''Vermeldenswaardig is dat nog nooit een zo hoge waardering is gegeven.''

Boon's Markt wil haar klanten bedanken voor de positieve beoordeling en daarom wordt er vier weken lang een flyer met de folder verspreid met een traktatie voor de klanten.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden