Met wat hulp van supermarktmanager Aad Buitenlaar verrichten Milo, Isa, Noël en Lotte de openingshandeling. (Foto en tekst: Janneke Severs-Hilgeman)
Met wat hulp van supermarktmanager Aad Buitenlaar verrichten Milo, Isa, Noël en Lotte de openingshandeling. (Foto en tekst: Janneke Severs-Hilgeman)

Linschoten blij met nieuwe Boon's Markt

  Zakelijk

Linschoten - De jeugd heeft de toekomst en daarom waren het juist kleuters die de openingshandeling verrichtten van Boon's Markt aan de Laan van Rapijnen in Linschoten. Om even voor half negen werden de leerlingen van de groepen 1 en 2 van de basisscholen Prins Claus en Timotheüs voorzien van een bellenblazer. Terwijl bij de nieuwe en versierde winkelingang de zeepbellen door de wind feestelijk de winkel in werden geblazen, hadden vier kleuters de serieuze taak om het lint door te knippen.
Voorafgaande aan de opening op woensdagochtend werd aan Linschotenaren op dinsdagavond de mogelijkheid geboden om de moderne supermarkt alvast te bewonderen. Daarvan werd in groten getale gebruik gemaakt. Niemand had verwacht dat de winkel zo mooi, groot en modern uit de metamorfose zou komen. Supermarktmanager Buitelaar nam met plezier talloze felicitaties in ontvangst. Het Versplein ingericht met verse groenten, fruit, brood, gebak, vlees en vleeswaren loopt over naar gekoelde producten tot en met een presentatie van houdbare producten en de Voordeelstraat waar de weekaanbiedingen worden gepresenteerd. Aan het einde van de winkel bevinden zich de diepvriesproducten en kassa's. Ook hier kan men terecht voor een bloemetje. Ter kennismaking van de nieuwe indeling, prijzen, producten met prijsgarantie worden bij Boon's Markt diverse openingsfolders uitgebracht.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden