Het Linschotense De Jong Schoonmaakwerken mag zich nu een erkend leerbedrijf noemen, mét perspectief op een baan. (Foto: PR)
Het Linschotense De Jong Schoonmaakwerken mag zich nu een erkend leerbedrijf noemen, mét perspectief op een baan. (Foto: PR)

De Jong Schoonmaakwerken erkend leerbedrijf

  Zakelijk

Linschoten - De Jong Schoonmaakwerken is een erkend leerbedrijf geworden voor het Beroepsonderwijs Bedrijfsleven. Met deze kwalificatie kunnen leerlingen van het voortgezet speciaal onderwijs en het praktijkonderwijs stage lopen bij het Linschotense Schoonmaakbedrijf. Dit onder de noemer: 'Boris brengt je bij een Baan'. Hiermee wordt kwetsbare jongeren perspectief geboden en wordt de kans vergroot dat ook zij uitstromen naar een baan. De Jong Schoonmaakwerken is een van de eerste bedrijven die dit aanbiedt.
Ed Soepnel, commercieel directeur, is enthousiast. "Het is moeilijk mensen te vinden die geïnteresseerd zijn in het schoonmaakwerk. Het zit toch in een verdomhoekje. Maar wij maken schoon op niet de minste plekken: kinderdagverblijven, advocatenkantoren, scholen, bedrijfsgebouwen én bij particulieren. Vooral dat laatste is erg in opkomst. Mensen heb het druk. Dan kan de wekelijkse schoonmaak door een erkend bedrijf bijzonder van pas komen."
Ed vervolgt: "Als je wat meer vertelt over de werkzaamheden, maar ook nog dat je via school een erkende opleiding kunt krijgen, dan worden de schoonmakers in spé best super gemotiveerd. Kijk ook maar eens naar de gespecialiseerde schoonmaak van zonnepanelen, iets wat erg in opkomst in. Ons bedrijf is daarin zeker met de tijd meegegaan. We hebben professionele apparatuur en prima mensen die weten wat ze doen. Overigens is een verklaring van goed gedrag een must.''
Ben je geïnteresseerd, heb je belangstelling voor het vak in de schoonmaakbusiness, neem dan contact op met Ed Soepnel, tel. 06 51056152 of bezoek de website www.dejongschoonmaakwerken.nl.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden