Dansschool Max Dance kwam met een spetterende openingsact voordat het lintje van de nieuwe Coop kon worden doorgeknipt. (Foto: Margreet Nagtegaal)
Dansschool Max Dance kwam met een spetterende openingsact voordat het lintje van de nieuwe Coop kon worden doorgeknipt. (Foto: Margreet Nagtegaal) (Foto: )

Coop Heijmans klaar om het verschil te maken

  Zakelijk

Maandag is onder grote belangstelling de nieuwe Coop in Oudewater geopend. Heijmans groeide van kleine Multimarkt, Golff, Emté naar de supermoderne Coop.

Oudewater – In zijn welkomstspeech liet Koert Westerman nog eens een aantal high lights van het leven van Marcel Heijmans voorbijkomen. "Een rollercoaster soms, maar zijn ultieme klantvriendelijk zijn altijd gebleven." De danseressen van Max Dance hebben een speciale Coop dans voorbereid voor deze opening en de appels, broden en winkelmandjes vliegen daarbij soms door de lucht. Na de openingsdans richt Marcel Heijmans ook nog een kort woordje naar zijn gezin, de medewerkers en alle aanwezigen. Daarna is het tijd voor de zonen Heijmans om het oranje lintje door te knippen. De vele belangstellenden stromen in groten getale daarna de nieuwe winkel binnen. Afgelopen weken is de winkel door supermarktketen Coop, die vanaf 1891 bestaat, geheel verbouwd en Heijmans kon daarna zelf zijn eigen formule in de winkel vormgeven. De slogan van Coop is 'Samen maak je 't verschil' en dat is aan Heijmans en zijn team waarschijnlijk wel besteed. Let op, bij het parkeren is nu een parkeerschijf nodig omdat er maximaal 2 uur geparkeerd mag worden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden