Slijterij W. van Schaik pakt uit met grote proeverij

  Zakelijk

Om iedereen kennis te laten maken met het ruime aanbod aan dranken, organiseert Slijterij Wijnhandel W van Schaik zondagmiddag 10 november een grote proeverij.

Montfoort/regio - In De Schalm in de Meern kunt u vanaf 13.00 uur een groot samengesteld assortiment dranken proeven. Aanwezig zijn een aantal - lokale - bierbrouwers om hum brouwkunsten te laten proeven en er alles over te vertellen. Ook enkele wijnleveranciers zijn vertegenwoordigd en hebben een flink aantal rode, witte en rosé wijnen open staan. Als geen ander kennen zij de wijnhuizen en wijnen. Uiteraard staan er ook verschillende importeurs van belangrijke gedistilleerd merken. Zij nemen een groot aantal whisky's, gin's, rum's en andere gedistilleerde dranken mee. Eventueel verwerkt in een heerlijke cocktail.
De proefmiddag zal rond 17.00 uur afgesloten worden.

Slijterij Wijnhandel W van Schaik is een zelfstandige slijterijketen met vijf winkels om de stad Utrecht: in De Meern, Maarssen, Nieuwegein, Vianen en als thuisbasis Montfoort, waar ook de drankengroothandel is gevestigd. Mede door gezamenlijk in te kopen is het mogelijk scherp te prijzen en zijn er doorlopend aantrekkelijke aanbiedingen.

Kaarten voor het proefevenement zijn vooraf te koop in de winkels of zondag 10 november aan de deur van De Schalm. De toegangsprijs is 12,50 euro per persoon.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden