De oude én de nieuwe eigenaren van restaurant De Schans. V.l.n.r. Wesley de Leeuw, Lilian Verburgt, Ries Verburgt en Mike de Leeuw. (Foto: Joanna Fotografie)
De oude én de nieuwe eigenaren van restaurant De Schans. V.l.n.r. Wesley de Leeuw, Lilian Verburgt, Ries Verburgt en Mike de Leeuw. (Foto: Joanna Fotografie) (Joanna Fotografie)

Ries en Lilian Verburgt dragen De Schans over

  Zakelijk

Montfoort - Ries en Lilian Verburgt dragen na 16 jaar hun restaurant De Schans per 1 maart over aan hun medewerkers Wesley de Leeuw en Mike de Leeuw.

De nieuwe eigenaren, overigens geen familie, gaan een wat laagdrempeliger menuconcept voeren en geven de zaak in de zomer een restyling. Wesley de Leeuw werkte al als sous-chef bij De Schans. Mike de Leeuw is er maître-sommelier. Zij zetten De Schans voort als 'Restaurant de Schans by Mike & Wes'.

Volgens Ries Verburgt hadden zij nog geen concrete plannen om te stoppen met De Schans. ''Maar toen Wesley en Mike aangaven interesse te hebben zijn we gaan nadenken. Het geeft ons de mogelijkheid dingen te doen waar we voorheen geen tijd voor hadden. Met mijn 40 jaar ervaring als ambachtelijk kok wil ik mijn kennis graag gebruiken als adviseur, bijvoorbeeld bij het begeleiden van - startende - restaurants of als gastdocent bij horecaopleidingen.''

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden