• Jordi van Mill haalt uit voor de openingsgoal van Arkel.
• Jordi van Mill haalt uit voor de openingsgoal van Arkel. Foto: Rick den Besten

Puntje voor SC Everstein op bezoek bij Arkel

ARKEL • SC Everstein heeft een puntje overgehouden aan de uitwedstrijd bij Arkel. Beide ploegen wisten tweemaal het net te vinden: 2-2.

Robbie de Roos kreeg in de eerste helft een grote kans om Everstein op voorsprong te zetten. Hij faalde, waarna de thuisploeg na een half uur op 1-0 kwam via Jordi van Mill. Een minuut of 10 voor rust was het echter weer gelijk via Joran het Lam. In de tweede helft zette Robbie de Roos Everstein zelfs op 1-2, maar Jordi van Mill scoorde opnieuw voor Arkel.

Everstein-trainer was na afloop niet ontevreden. “We hebben er alles aan gedaan. Ik denk dat dit onze beste wedstrijd tot nu toe was. Een puntje is terecht, een overwinning had waarschijnlijk iets te veel van het goede geweest.”