• WK Taekwon-Do.
• WK Taekwon-Do. Foto: Aangeleverd

Succesvol WK Taekwon-Do

Glasgow/Leerdam • De open Wereldkampioenschappen Taekwon-Do werden afgelopen weekend in Glasgow, Schotland gehouden. Taekwon-Do Vereniging Leerdam reisde af met in vier deelnemers en boekte mooie resultaten.

Op vrijdag was de weging en registratie. Iedereen was op gewicht en er kon worden toegeleefd naar de wedstrijddag op zaterdag. Zaterdag werd een lange dag, waarop de deelnemers streden op verschillende onderdelen: tuls (stijlpatronen), sparring, special techniques en power breaking. De deelnemers hebben zich de afgelopen maanden goed en gedisciplineerd voorbereid en dit bleek ook wel uit de resultaten op de Wereldkampioenschappen.

Op het onderdeel Tuls behaalde Lotte Broerse de tweede prijs en Michelle den Besten de derde prijs. Naomi Ridderhof en Remon van Ingen behaalden de eerste prijs op het onderdeel Sparren. Lotte Broerse en Michelle den Besten haalden de derde prijs op dit onderdeel. De eerste prijs bij de Special Techniques ging naar Michelle den Besten en Remon van Ingen. Op het onderdeel Powerbreaking deed Naomi Ridderhof goede zaken door daar de eerste prijs in de wacht te slepen. 

Taekwon-Do Vereniging Leerdam is erg trots op deze prestaties van de leden en de coaches. Behalve deze goede prestaties hebben zij weer veel kennis en ervaring opgedaan. 

q  www.taekwondo-leerdam.nl