Springerparkconcert ‘on tour'

stolwijk • Stichting Stolwijk Ontmoet en Stichting Schoonhoven Klassiek organiseren zaterdagmiddag 18 juni gezamenlijk een openluchtconcert bij cultureel centrum Het Kwartier in Stolwijk. 

Op het gazon naast het gebouw van Het Kwartier, aan de Jan Steenlaan 16B, zullen de muzikanten van blaasformatie De Donuts tussen 16.00 en 18.00 uur van zich laten horen. 

Voor wie niet bekend is met het concept: Springerparkconcerten zijn vrij toegankelijk en leuk voor iedereen die van muziek houdt. De toegang is gratis; wie wil zitten dient zelf een stoel/kleedje mee te nemen. Het horecateam van Het Kwartier verzorgt de catering; bij slecht weer wordt het een binnenoptreden. 

De formatie De Donuts uit Dordrecht bestaat uit maar liefst zeven blazers en een slagwerker. Hun muziek swingt de pan uit.
Klassiekers uit de muziekgeschiedenis en recente hits worden in verrassende arrangementen uitgevoerd en overgoten met veel energie en entertainment.

Publiekstrekker
Al jaren zijn de zomerse Springerparkconcerten in Schoonhoven een ware publiekstrekker. Na het samengaan met de omliggende kernen tot één gemeente Krimpenerwaard wilde de organisatie ook de inwoners van deze kernen laten kennismaken met het fenomeen Springerparkconcert.
Daarom gaat het concert nu al een paar jaar ‘on tour’, nu dus in Stolwijk.