Concerten Gospelkoor Elim

bergambacht • Gospelkoor Elim geeft zaterdag 11 juni twee concerten in de Ontmoetingskerk in Bergambacht. Het thema van deze concerten is: Geloven in vrijheid. 

De concerten worden muzikaal begeleid door de Goudse zangeres Elise Mannah en The Creative Collective Trio, bestaande uit Daniël van der Molen, Jeroen van Santen en Jan Willem van Delft. Het koor staat onder leiding van dirigent Dennis de Bruijn.
Het middagconcert begint om 15.30 uur en het avondconcert om 20.00. De toegang is gratis, reserveren is wel noodzakelijk. Dit kan door een mail te sturen naar: gospelkoorelim@hotmail.com


Zwemvierdaagse in Stolwijk

stolwijk • Zwem- en Poloclub Stolwijk (ZPS) organiseert van 21 tot en met 23 juni de zwemvierdaagse in Ons Polderbad in Stolwijk. Als beloning voor hun prestatie krijgt iedereen op de laatste dag een medaille. Naast het zwemmen zijn er activiteiten als ‘snel naar de bel’ en stuivers duiken. Inschrijven is mogelijk bij de kassa van het zwembad.


Formulierenfabriek in Theater Concordia

haastrecht • Iedere eerste donderdagmiddag van de maand (13.30-16.00 uur) zit in Theater Concordia te Haastrecht een vrijwilliger van WelZijn Krimpenerwaard klaar. Hij/zij helpt inwoners met het invullen van (digitale) formulieren, zoals toeslagen, kwijtscheldingen etc. Wie geholpen wil worden dient de DigiD en BSN mee te nemen.